Het Zero Waste Project

Wij zijn Jessie en Nicky en wij willen de wereld redden. Sinds eind 2014 houden wij ons bezig met een zero waste levensstijl en leven we zoveel mogelijk zonder (plastic) afval.

Geïnspireerd door onze superhelden Emma Peel en John Steed gaan we als een superteam de wereld redden. Jar by jar. Eerst heette ons blog daarom, heel toepasselijk, Emma+John, maar inmiddels hebben we het omgedoopt tot een duidelijkere naam: Het Zero Waste Project. Ook wij leren élke week weer nieuwe mensen, gewoontes en initiatieven kennen en we kunnen ons dan ook geen leven zonder dit project meer voorstellen.

Over ons

We zijn zussen én business partners in crime. We wonen in Amersfoort met onze vriendjes en katten mr. Purrlock Holmes, mr. Pawl McCatney en ms. Maple. In 2014 richtten we met een aantal jonge enthousiaste mensen Opgemärkt op, een vereniging voor ongedwongen duurzaamheid met een Scandinavisch tintje. Daarnaast hebben we een communicatie- en organisatieadviesbureau gericht op duurzaamheid en een zero waste levensstijl,  A new zero en een (online) winkel met duurzame producten van goede kwaliteit: SMIR store.