Bedrijf

Gooskens Hout Helmond

Gooskens Hout levert ruw en bewerkt vurenhout. Leveringen variërend van één plank tot volle vrachten, al dan niet rechtstreeks vanuit het land van herkomst.  

Met een doorlopend beschikbare voorraad van ruim 50.000 m3 vurenhout is Gooskens Hout de grootste vurenhoutleverancier in de Benelux. Deze voorraadpositie maakt snelle levering aan de houthandel en houtverwerkende industrie mogelijk. Met het op voorraad houden van alle denkbare maatvoeringen en houtkwaliteiten profiteert een toenemend aantal relaties van de logistieke voordelen die Gooskens Hout te bieden heeft. De krachtige combinatie van volumehandel, voorraadbeheer en maatwerkproductie – bestaande uit alle specialistische houtbewerkingen – maakt van Gooskens Hout een totaalleverancier in vurenhout.

Sinds 1863

Passie voor hout en gewoon doen waar je goed in bent zijn twee onderscheidende factoren van Gooskens Hout. De belangrijkste pijler van succes is misschien wel de kracht van het familiebedrijf, waaraan inmiddels de 6e generatie Gooskens leiding geeft. Door te blijven investeren in mensen, kennis en innovatie waarborgt Gooskens Hout met ruim honderd loyale collega’s de continuïteit en kwaliteit van haar producten en diensten.

Duurzaam en betrokken partner

Gooskens Hout hecht veel waarde aan jarenlange partnerships met haar leveranciers. Alleen daardoor is een constant kwaliteitsniveau en een continue aanvoer van vurenhout verzekerd. Gooskens Hout levert uitsluitend gecertificeerd hout, rechtstreeks uit de duurzame bossen van Scandinavië, Centraal Europa en Rusland. Oog hebben voor de wereld om ons heen gaat echter verder dan het milieu. Met de ondersteuning van regionale projecten en verenigingen als ook de opleiding van nieuwe vakkrachten als leerbedrijf, bewijst Gooskens Hout bovendien nauw betrokken te zijn bij haar directe omgeving.