Handelsmissie Circulaire bouw en recycling

Bezoek in 1 missie 2 hoofdsteden, op slechts 200 km afstand van elkaar: in Boedapest en Bratislava liggen veel kansen voor Nederlandse ondernemers op het gebied van duurzame nieuwbouw, renovatie en afvalbeheer.

 

Bent u werkzaam in de bouw en werkt u met duurzame, circulaire toepassingen? Of  biedt u oplossingen aan op het gebied van afvalbeheer en recycling? Neem dan deel aan onze fysieke handelsmissie van 28 tot en met 30 juni. Ontdek de kansen voor uw bedrijf en maak deel uit van de groene transitie in Hongarije en Slowakije.

Voor wie?

Deelname aan de missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende sectoren:

  • Circulaire bouw: denk hierbij aan duurzame en/of circulaire toepassingen binnen de woningbouw, utiliteitsbouw of landschapsontwikkeling. De missie richt zich op organisaties uit de hele bouwketen: van leveranciers van circulaire/duurzame bouwmaterialen tot verwerkers van bouwafval, en van ‘urban mining’ (recyclen uit stedelijk afval) tot materiaalhubs, landschapsplanning, architecten en bouwbedrijven (infrastructuur).
  • Afvalbeheer en recycling: afvalmanagement, (afval)watermanagement; recycling technologie en ontwikkelaars van Intellectueel Eigendom, circulaire data management, verwaarding organische zij- en reststromen.

Waarom meedoen aan deze missie?

  • Bezoek in 1 missie 2 hoofdsteden (slechts 200 km afstand): in Boedapest en Bratislava liggen veel kansen voor Nederlandse ondernemers op het gebied van duurzame nieuwbouw, renovatie en afvalbeheer.
  • Kom in contact met nieuwe mogelijke opdrachtgevers, zakenpartners en klanten, en/of ontmoet uw eerder opgedane contacten weer eens fysiek.
  • Krijg inzicht in projecten op de Hongaarse en Slowaakse markt, en hoe uw bedrijf kansen op deze projecten kan benutten.
  • Profiteer van het netwerkeffect van het samen optrekken met andere Nederlandse bedrijven die gericht zijn op de markten in Centraal-Europa.
  • Gebruik de mogelijkheid om met de Nederlandse overheid markttoegang te verkrijgen via consortiavorming en publiek-private samenwerking. Dit is zeker in deze regio van toegevoegde waarde.

Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen aan de missie.

Meer informatie: https://www.rvo.nl/evenementen/circulaire-bouw-recycling-hongarije-slowakije