Bedrijf

Nestaan

Nestaan Holland is een in 1968 opgericht familiebedrijf. De klant staat van oudsher centraal, waardoor zowel het systeemhuis als de PU hardschuim blokproductie een enorme groei heeft mogen doormaken.

Met eigen laboratorium, productie en logistiek worden creatieve en innovatieve oplossingen bedacht voor uitdagende polyurethaan vraagstukken. Dit gebeurt in nauw overleg met u als klant. Het uitgangspunt is namelijk altijd een langdurige samenwerking. Alleen gezamenlijk kan een solide fundering worden gelegd. Heeft u vragen? Neem contact op. U kunt op ons bouwen.

ARVENOL®, biobased isolatieschuim.

De Arvenol® schuimen kenmerken zich door het gebruik van bio-gebaseerde grondstoffen in de basis. Het is niet verwonderlijk dat juist Nestaan met deze groene oplossing komt. Als onafhankelijk systeemhuis heeft het namelijk al een grote reputatie opgebouwd op het gebied van kwalitatief hoogstaande isolatieoplossingen. Men heeft de kennis en expertise in huis om wereldwijd grondstoffen op te sporen die helpen de uitdagende klimaatdoelstellingen te realiseren. De toegepaste bio-grondstof komt uit afvalstromen van andere, veelal industriële productieprocessen en verstoren op geen enkele wijze de voedselketen. Hierdoor wordt naast de gebruikfase als isolatieschuim, nu ook al tijdens de productie bijgedragen aan het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen. Kiezen voor Arvenol® is dus een besparende, verantwoorde en groene keuze.

Voor veel toepassingen beschikbaar.

Arvenol® schuim wordt als hoogrendement isolatiemateriaal toegepast onder vloeren en daken of in spouwen. Zowel in residentiele als zakelijke gebouwen. Er kan daarbij worden gekozen voor systemen om te sprayen, gieten en injecteren. Verder zijn Lijmsystemen beschikbaar voor machinaal of handmatig verwerken.