Bedrijf

Gova Handelskwekerij

Gova bv is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1931 door Charles Goossens sr als een kwekerij van groente en fruit. Harry Goossens zette het bedrijf voort, samen met zijn echtgenote Nelly van Aert. Zij veranderden het bedrijf in een potplanten kwekerij. In 1979 is begonnen met de kweek van Laurier. Intussen hebben Charl en Jack Goossens het bedrijf overgenomen. Gova is nu helemaal gespecialiseerd in Laurus nobilis.

Met een oppervlakte van ongeveer 25ha zijn we de grootste Laurierspecialist in Europa.Graag informeren wij u over onze produkten, maar vooral over de manier waarop wij u kunnen helpen deze in de markt kunt zetten. Wij doen ons best om voor u de best mogelijke verkooppositie te creëren. Zodoende kunt u, of uw klant, zich onderscheiden van uw/zijn concurrenten. Wij kunnen onze produkten voor iedere klant een passende uitstraling geven. Dat is ons unique selling point!.

Assortiment Ons totale assortiment is tamelijk uitgebreid. Hoewel we slechts één product kweken, de Laurus nobilis, streven we ernaar onze klanten het complete pakket aan te kunnen bieden. Het basisassortiment bestaat natuurlijk uit keukenlaurieren en de klassieke “bol op stam” en “piramide”. Daarnaast zijn er nog verschillende bijzondere vormen en exclusieve maten leverbaar.

Om het u, en uw klanten, gemakkelijker te maken een keuze te maken uit ons complete assortiment, hebben wij reeds een aantal mix-denen samengesteld. Deze mixen zijn leverbaar in diverse thema uitvoeringen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de verkoopconcepten.