Bedrijf

C-Beta

Geef jouw circulaire ontwikkeling de ruimte

In C-Bèta zijn werkplekken te huur in een landelijke en inspirerende omgeving, gelegen vlakbij Schiphol en station Hoofddorp. Deze locatie biedt een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats voor het waarmaken van circulaire ambities, kennisoverdracht en netwerken. Kleinschalig, met grootse ambities. Van standaard is geen sprake in deze verbouwde boerderij uit 1895. Er zijn twintig ergonomische flexwerkplekken gerealiseerd, verschillende ruimtes en zitjes en toegang tot een heerlijke buitenruimte. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid, beschikken we over laadpalen, gratis koffie en thee en circulaire expositieruimte.

Dit kantoor is tevens gastheer voor veel zakelijke evenementen en beschikt over een eigen community, wat leidt tot mooie contacten en kansen.

Geschiedenis

De Circular Expo is 1,5 jaar geleden gerealiseerd als thuisbasis voor de campagne ‘The Netherlands Circular Hotspot’ in wat nu C-Bèta heet. Het ligt op het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein Schiphol Trade Park (STP). STP heeft de ambitie deze locatie om te toveren tot een experimenteerplek voor de circulaire economie. Door constant in bèta-vorm te blijven wordt deze plek mooier, meer inspirerend en meer circulair, maar biedt het ook ruimte om nieuwe concepten uit te proberen.

Parapluvergunning

De Gemeente Haarlemmermeer verleende ons eind 2018 een speciale parapluvergunning, Dit maakt het mogelijk snel en eenvoudig te schakelen als je je wil vestigen in dit gebied. Hier vind je het eerder verschenen persbericht.