Onderzoek

Bio base Europe training centre Terneuzen

BBETC is gevestigd in Terneuzen en een inspirerende locatie voor evenementen, voorlichting, scholing, vergaderen en flexibel werken en netwerken op het gebied van duurzaamheid.

Dankzij het volledig passieve gebouw, aardwarmte, de waterzuiveringsinstallatie en meedraaiende zonnepanelen kan BBETC grotendeels in haar eigen energie- en spoelwaterbehoefte voldoen. Sinds de opening van het centrum in 2012 heeft het al 180.000 kg CO2-uitstoot vermeden.

Het Training Center richt zich met name op het faciliteren van events en bijeenkomsten binnen de biogebaseerde economie, duurzaamheid en techniek. Deze unieke locatie met haar groene identiteit biedt ruim voldoende mogelijkheden voor vergaderingen, trainingen, workshops, congressen, symposia, netwerkbijeenkomsten of andere evenementen. Het is allemaal mogelijk in Terneuzen.

Iets organiseren? Bij Bio Base Europe Training Center denken ze graag met u mee. Door middel van samenwerking en haar kennissenkring binnen de sectoren biogebaseerde economie, duurzaamheid en techniek is ze een goede sparringpartner voor uw event.

Voor meer informatie bezoek de site van Bio Base Europe Training Centre