Bedrijf Chemisch RecyclenCommunityNetwerk Chemisch Recyclen

Alfa Laval

Dit is Alfa Laval

Warmteoverdracht, scheiding, vloeistofbehandeling

Alfa Laval is actief op het gebied van Energie, Voeding, Water en Scheepvaart waar zij haar expertise, producten en service aanbiedt aan uiteenlopende industrieën in circa 100 landen. Het bedrijf streeft naar het optimaliseren van processen, het creëren van verantwoorde groei en vooruitgang – waarbij we altijd een stap verder gaan om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun zakelijke en duurzaamheidsdoelstellingen.

Alfa Lavals innovatieve technologieën zijn gericht op het zuiveren, raffineren en hergebruiken van materialen, ter bevordering van een bewuster gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Ze dragen bij tot een verbeterde energie-efficiëntie en warmteterugwinning, een betere waterbehandeling en lagere emissies. Zodoende versnelt Alfa Laval niet alleen het succes voor zijn klanten, maar ook voor mensen en onze planeet. De wereld beter maken, iedere dag. Uiteindelijk gaat het om Advancing better™. Alfa Laval heeft 17.500 werknemers. De jaaromzet bedroeg in 2019 SEK 46.5 miljard (circa. EUR 4.4 miljard). Het bedrijf is genoteerd aan de Nasdaq OMX.

Contact opnemen met Alfa Laval Up-to-date contactinformatie voor alle landen is altijd beschikbaar op onze website

Energie, Milieu en Voeding

Wij zijn een toonaangevende leverancier op het gebied van scheidingstechnologie, warmteoverdracht en vloeistofbehandeling. Onze apparatuur, systemen en services worden ingezet voor de behandeling van water, het verminderen van emissies en het minimaliseren van water- en energieverbruik, evenals voor het verwarmen, koelen, scheiden en transporteren van voedingsmiddelen.